Se billeder

En fin 1-plans villa i skønne omgivelser

Stenagervej 15, 4640 Faxe

Super funktionel bolig med kun én ejer, der kan fortælle historien om boligen på en fremvisning.
Her bydes på 111 m² bolig med tilhørende 24 m² carport med integreret udhus.
 
Den skønne have er anlagt med bl.a. frugttræer og køkkenhave - Et herligt skue og smukke rammer for familiens udeliv. Det samlede grundareal udgør 840 m², så der er god plads at boltre sig på.   Boligen vil passe perfekt til en bred målgruppe af både unge og ældre.
 
Ejendommen:
Byder på fin planløsning, hvor man ved ankomst mødes af fin forhave og plads til parkering af flere biler. Fra entréen og den mindre fordelingsgang, er der adgang til soveværelse og bryggers samt badeværelset i den oprindelige og nymoderne stil med blå klinker. Køkkenet er opdateret og det er også i den afdeling man finder yderligere 2 værelser. I forbindelse med køkkenet, er der i gavlen af huset, etableret en lukket overdækket terrasse/uisoleret udestue, hvor der kan hygges med familien. Boligens sidste rum er den skønne lyse stue med udgang til terrassen og den smukke have.
 
Området:
Super, godt beliggende i "Agerkvarteret" og midt i Faxe By. Her færdes man trygt og godt på lukkede veje og stisystemer fører dig nemt rundt i byen. I byen findes naturligvis både skole, daginstitutioner, masser af fritidsaktiviteter, biograf, Station og et stort udvalg af indkøbsmuligheder. Når den skønne natur skal nydes, så er de oplagte valg, skovene omkring Faxe, Faxe Kalkbrud eller en tur til lystbådehavnen og stranden i Faxe Ladeplads, for blot at nævne nogle få af de mange oplevelser.
 
Fjernvarmen er på vej - Yderligere oplysninger om projektet findes på www.faxevarme.dk.


Kontaktoplysninger:
Kontakt sælger, Leif Nielsen, på tlf. nr. 30 27 43 63 for flere detaljer og aftale om fremvisning. For evt. faglige/økonomiske spørgsmål kontakt ejendomsmægler, Michael Mønster på tlf. 30 30 88 88.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Se flere billeder

Stenagervej 15, 4640 Faxe

Sælger står for rundvisning af boligen

– for ingen kender sit hjem bedre end sælger

Kontakt mæglerteamet